Aanbod

Groepslessen

Connectietraining

Tijdens deze lessen werken we in kleine groep aan de opvoeding van je hond, volgens de connectiemethode van Geert de Bolster.

Zondag
Pubers en adolescenten: van 10u00 tot 11u00
Puppies van 11u00 tot 12u00 en 12u00 tot 13u00

Hoopers

Hoopers komt oorspronkelijk uit Amerika waar de sport een onderdeel is van NADAC agility, oorspronkelijk bedoeld om de handling skills van het team te laten zien. Hoopers is een sport die voor alle honden geschikt is.

Woensdag
vanaf 19u00

Agility

Agility of behendigheid is een sport waar het plezier voor hond en baasje voorop staat. Ze moeten als team samenwerken. Het is de bedoeling dat een parcours met verschillende hindernissen in een voorgeschreven volgorde zo snel mogelijk en zonder fouten afgelegd wordt.

Maandag
vanaf 18u30

Search & Rescue

Er vallen 2 reddingshondengroepen onder Kitazz, namelijk [email protected] (wedstrijdniveau) en [email protected] (recreatieniveau).

De honden leren hier speuren naar vermiste personen. Deze sport vereist een zeer goede samenwerking tussen hond en geleider.

Donderdag
vanaf 19u00
Zaterdag
van 9u00 tot 15u00 (wisselende locaties)

Privé lessen

Gedragstherapie

Sommige hondeneigenaars ervaren bepaald gedrag van hun hond als een probleem, terwijl andere hondeneigenaars ditzelfde gedrag als normaal ervaren.

Als een bepaald gedrag van de hond gevaar oplevert voor zichzelf of zijn directe omgeving is “gedragstherapie” noodzakelijk.

Op afspraak